Sehen Sie sich die für autarco optimierte Website an:
{{ $t('topbar.menu') }}

Financieel Administratief Medewerker

Eindhoven (Hybrid) | Full time (32-40 hours per week)

Heb jij ervaring als administratief medewerker? Snap jij wat het effect is van debet- en creditboekingen? En word jij enthousiast van facturen, journaalboekingen en debiteurenbeheer? Dan ben jij wellicht de financieel administratief medewerker die wij zoeken!

Over de positie

Onze nieuwe financieel administratief medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werkzaamheden, zoals facturatie, betalingen en debiteurenbeheer. Daarnaast houd je je bezig met de voorbereiding op de maandafsluiting. 

Een dag in het leven van Autarco’s financieel administratief medewerker

Het is vrijdag 27 oktober, spitsuur op de financiële afdeling want de maand moet worden afgesloten. De zaken gaan goed, dus ik ben gisteren al bezig geweest met het opstellen van nieuwe facturen en accounts afgeletterd. Op vrijdagochtend bereid ik altijd de factuur betalingen voor. Als ik die af heb, is het tijd voor de gezamenlijke lunch; soep en boterhammen op kosten van de zaak. De hond heb ik vandaag meegenomen naar kantoor, dus daar doe ik samen met wat collega’s ook even een kleine wandeling mee rond Strijp-S. Aangezien het het einde van de maand is, doe ik de journaalboekingen en de welbekende ‘einde maand checks’. Ik zou bijna vergeten dat de BTW aangifte ook moet worden gedaan! Nog net op tijd is alles af voor de mini-borrel op kantoor. Weekend!


Wat vragen we van jou?

 • Opleiding (minstens MBO-plus) en ervaring op financieel administratief gebied
 • Je kan goed zelfstandig aan de slag; 
 • Computervaardigheden (MS-office en administratieve pakketten);
 • Uitstekende Excel vaardigheden zijn een pre;
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
 • Vloeiend Nederlands en goed in Engels. Spaans en/of Duits is een pre.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Aandacht voor jouw persoonlijke ambities, om je te helpen je grootste potentie te bereiken
 • Een marktconform salaris, jaarlijkse winstdeling en pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen per jaar.
 • Een informele maar professionele werkomgeving met de echte scale-up spirit
 • Een levendig kantoor op loopafstand van station Eindhoven Strijp-S, waar we samen lunchen
 • Hybride werkmodel; minstens 3 dagen per week op kantoor bij voltijds dienstverband
 • Ambitieuze collega’s van alle leeftijdscategorieen, klaar om je te helpen
 • Een goed gevoel van genoegdoening omdat je een positieve impact hebt op de wereld


Over ons

Bij Autarco hebben we een positieve impact op de transitie naar zonne-energie. Wij bieden onze installateurs de unieke kans om onze hoogwaardige hardware (modules, inverters, etc) te combineren met onze innovatieve software. Hierdoor werken zij veel efficiënter en verkopen en installeren zij meer zonnestroom-systemen dan de concurrenten. Met Autarco kunnen installateurs gemakkelijk zonnestroom-systemen ontwerpen, verkopen, installeren en onderhouden. 

Wij geloven dat werk leuk moet zijn. Een gelukkig en tevreden team is onze nummer 1 prioriteit. We zijn harde werkers, met een informele en “zeggen waar het op staat” cultuur. Onze werkomgeving is dynamisch, met korte communicatielijnen en vooral tof. We zijn een hecht team, waar iedereen samenwerkt met wederzijds respect. Meedenken en initiatief tonen wordt sterk aangemoedigd bij iedereen, want we doen het echt allemaal samen. 

Gelegen in het bruisende Strijp-S in Eindhoven, zijn wij op een missie de zonnestroom wereld te revolutionaliseren. We zijn op zoek naar talenten om toe te voegen aan ons team en onderdeel te zijn van onze transformatieve reis. 

Ben jij enthousiast om je te verbinden aan een snel groeiend bedrijf dat het gezicht van de solar industrie aan het veranderen is? Aarzel niet om ons te contacteren via hr@autarco.com.