View the autarco site optimised for:
{{ $t('topbar.menu') }}

Asset Service Coordinator

Eindhoven (Hybrid) | Full time (32-40 hours per week)

Ben je goed in het managen van issues, casussen en stakeholders? Sta je bekend om je sterk organiserend vermogen en uitstekende Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden? Ѐn zou je dat willen toepassen in de groeiende zonne-energie-industrie? Dan ben jij de Asset Service Coördinator waar Autarco naar op zoek is!

 

Over de functie

Als Asset Service Coördinator ben je een sleutelfiguur om onze klanten hun volledige potentieel te helpen bereiken. Dit doe je door de langetermijnprestaties van ons portfolio van zonne-energiesystemen te optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de uitvoering en het onderhoud van onze Operations & Maintenance (O&M)-contracten met een klantgerichte aanpak. Naast onderhoud en beheer van de O&M contracten is het van belang om het werkproces systematisch in te richten, om schaalbaarheid te creëren binnen de Support afdeling.  

In deze rol evalueer je de prestaties van PV-systemen via bestaande processen en gegevensstromen, en heb je de vrijheid om verdere verbeteringen voor te stellen. Je werkt samen met onderaannemers om servicebezoeken ter plaatse te plannen, maar je kunt ook alternatieve partners overwegen en evalueren. Je hebt de verantwoordelijkheid om onze O&M-diensten zo effectief en efficiënt mogelijk op te zetten, om zo de grootste impact te maken op onze stakeholders.

Daarnaast maak je deel uit van de afdeling After Sales Support en kun je worden gevraagd om inkomende oproepen en tickets af te handelen, hardware-retouren te beheren en Autarco-dealers te informeren over producten en software-functionaliteiten.


Je belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Het coördineren, plannen en beoordelen van Autarco's O&M- en asset service-activiteiten.
 • Casebeheer voor Autarco-dealers en eindgebruikers.
 • Prestatieanalyse voor Autarco-systemen die onder onze e-services vallen.
 • Deel uitmaken van Key Account-teams en een impactvolle bijdrage leveren aan de klantrelatie.
 • Zorgen dat jouw bijdragen in overeenstemming zijn met kwaliteits- en veiligheidsnormen en -voorschriften.
 • Optimale coördinatie met verschillende stakeholders, waaronder Nederlandstalige en Engelstalige partijen.

Een dag uit het leven van Piet, Asset Performance Manager bij Autarco

Toen ik gisteren vertrok, waren mijn marketingcollega's bezig om de laatste hand te leggen aan een support-video die ik ze had gevraagd te produceren. Ik merkte dat ik dezelfde vraag keer op keer kreeg over de installatie van een van onze omvormers, dus  moeten we het beter en proactiever uitleggen aan onze klanten.

Vervolgens ga ik door met het controleren van de gegevens die binnenkwamen van een geïnstalleerd systeem op het veld dat minder energie produceerde dan van tevoren geschat. Een casus om in te duiken en van te leren! Ik plan een vergadering voor later deze week met sales, operations en after sales om mijn bevindingen te bespreken. Na onze bedrijfslunch handel ik enkele inkomende oproepen af en zorg ik voor openstaande tickets. Er waren enkele vragen die te technisch waren voor mij om zelf af te handelen, dus ik ga met onze Product Engineer, Shiw, zitten om uit te zoeken wat de oorzaak van het probleem is.


Wat zoeken we?

 • 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring in de zonne-energie-industrie is een pré;
 • Een technische opleidingsachtergrond is een pré;
 • Vloeiend in het Nederlands, professioneel in het Engels.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Aandacht voor jouw persoonlijke ambities, om je te helpen je volledige potentieel te bereiken.
 • Een concurrerend salaris en jaarlijkse winstdeling.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Persoonlijk budget voor professionele ontwikkeling en training.
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Aandacht voor jouw gezondheid: vers fruit van lokale telers, een gezamenlijke bedrijfslunch met gezonde producten voor het hele team, tafeltennistafel, enz.
 • Diverse sportieve en creatieve activiteiten zoals fietstochten, pubquiz, proeverijen, enz.
 • 25 vakantiedagen per jaar.
 • Hybride werkmethode: een informele maar professionele werkomgeving met een echte scale up-mentaliteit in het hart van Eindhoven.
 • Een jong en ambitieus team van collega's, klaar om je te helpen.
 • Een opwindend gevoel van empowerment en de voldoening van een echte positieve impact in de wereld te hebben.


Over ons

Bij Autarco houden we ervan een impact te maken door de overgang naar zonne-energie te versnellen. We doen dit door zonne-installateurs superkrachten te geven door onze hoogwaardige hardware (modules, omvormers, etc.) te combineren met onze innovatieve software en uitstekende service. Hierdoor kunnen ze veel effectiever werken en meer zonne-installaties verkopen en installeren dan hun concurrenten. Met ons kunnen installateurs eenvoudig zonne-energiesystemen ontwerpen, verkopen, installeren en onderhouden.

Wij vinden dat werk leuk moet zijn. Een gelukkig en vervuld team is onze topprioriteit. We zijn een hardwerkend team, met een informele en directe cultuur. Onze werkomgeving is dynamisch, met korte communicatielijnen en vooral leuk. We zijn een hecht team, waar iedereen samenwerkt met wederzijds respect. Bij Autarco heeft iedereen het gevoel betrokken en gewaardeerd te zijn. Hier maakt het uit wie je bent. Meedenken en initiatief tonen wordt sterk aangemoedigd bij iedereen, want we doen het samen!