In juni 2020 heeft Dutch Solar Energy een Autarco totaaloplossing geïnstalleerd op het tuinhuis van ondernemer Harrie van Cruchten. Dit systeem bestaat uit 21 krachtige Autarco MHE zonnepanelen, inclusief verzekerde kWh-garantie.

Harrie is eigenaar van Camperverhuur Venlo en met zijn nieuwe zonnestroomsysteem draagt hij bij aan groene energie. Ook is deze investering gunstig voor het verlagen van zijn energierekening, aangezien de accu’s van de campers opgeladen moeten worden.

Totaal vermogen

7.14 kWp

Zonnepanelen

21x MHE-serie van 340 Wp
Meer info

Omvormer

Autarco LD Mark II van 6 kW
Meer info

Montagesysteem

Matrix symmetrisch
Meer info

Dealer

Dutch Solar Energy
Meer info

Een zeer veilig zonnestroomsysteem van ruim 7 kWp


Dit zonnestroomsysteem van 7.14 kWp bestaat uit 21 Autarco MHE zonnepanelen. De opbrengst wordt omgevormd door een Autarco LD Mark II omvormer van 6 kW die zeer compact en stil is. De MHE-serie zijn nieuwe en innovatieve zonnepanelen die zorgen voor superieure betrouwbaarheid en hoge prestaties.

Het systeem is van tevoren ontworpen in onze Helios software. Met behulp van accurate luchtfoto’s en innovatieve calculaties kan Helios automatisch de verwachte opbrengst van het systeem berekenen. Dankzij de Autarco totaaloplossing van omvormers en zonnepanelen kan er een kWh-garantie afgegeven worden. De opbrengst is verzekerd door de Stichting kWh-garantie en voor iedere gemiste kWh ontvangt Harrie een financiële compensatie.

Dit is voor de eigenaar niet alleen een veilige investering, het systeem zelf is ook zeer veilig. Ook dit is te danken aan de totaaloplossing van Autarco. Het systeem bestaat volledig uit onderdelen van één merk waardoor alles perfect en veilig samenwerkt.

“Belangrijkste reden om te verduurzamen is dat we hiermee bijdragen aan groene energie.”

Harrie van Cruchten – Eigenaar Camperverhuur Venlo

3 korte vragen aan Harrie van Cruchten


Waarom hebben jullie gekozen voor een Autarco oplossing?

Ik vond het fijn dat ik kon investeren in dit zonnestroomsysteem met een bepaalde zekerheid. Er zit een kWh-garantie bij waardoor ik er zeker van ben dat het systeem gaat opleveren wat er van tevoren berekend is. Ook is het zo dat dankzij de totaaloplossing van Autarco het systeem zeer veilig is wat ik ook erg belangrijk vindt.

Wat is de reden dat jullie verduurzamen met solar?

Belangrijkste reden om te verduurzamen is dat we hiermee bijdragen aan groene energie. Natuurlijk ook om de facturen van stroom te reduceren aangezien de accu’s van de campers opgeladen moeten worden.

Hoe is de samenwerking met de installateur gegaan?

Ik heb heel bewust het systeem gekocht bij Dutch Solar Energy. De afstemming naar mij toe, het correct nakomen van afspraken, de montage, alles is exact verlopen zoals het gepland was.

Geïnteresseerd? Ontvang een gratis dakscan en een van onze Erkende Dealers neemt contact met je op.

Interesse om een Erkende Dealer van Autarco te worden? Klik hier voor meer informatie.