Autarco introduceert zonnepanelen met een vermogen van 410Wp


MHJ serie zonnepanelen

MHJ serie

Autarco introduceert de MHJ-serie zonnepanelen. Grote zonnepanelen met een maximaal vermogen van 410Wp en afmetingen van 1708 x 1133 millimeter.  Het paneel is voorzien van 108 cellen die elk 182 x 91 millimeter meten. De MHJ-serie is voorzien van een 25-jarige verzekerde lineaire vermogensgarantie tot 84,8%. 

De zonnepanelen uit deze MHJ-serie gebruiken half-cut monokristallijne PERC-cellen met geavanceerde multiwire technologie om een hogere efficiëntie te leveren zonder in te leveren op betrouwbaarheid bij een nominale spanning van 1500V DC. De panelen hebben een innovatief ontwerp met een hoge power output van meer dan 212 Wp/m2.

Montage systemen

Voor het MHJ zonnepaneel wordt ons Matrix en Apex montage systeem aangepast.  Bij installatie op schuine daken zullen nieuwe raillengtes worden voorgesteld die passen bij de breedte van de module. Voor platdaksystemen zijn er nieuwe liggers, dragers en dragersteunen.  De juiste montagematerialen worden automatisch aangegeven in Helios.

80% van de verkopen

Autarco introduceert dit paneel in september 2021. Deze panelen zijn nu al beschikbaar in Helios, Autarco’s ontwerp portal,  en zullen in september 2021 leverbaar zijn. 

Naast de MHJ-serie zullen we binnenkort nog drie panelen introduceren die gebruik maken van 182 mm en 210 mm cellen met maximale vermogens van 450 Wp, 500 Wp en 605 Wp. Zoals de markt voor zonnepanelen zich ontwikkelt, verwachten wij dat in 2022 80% van onze omzet zal bestaan ​​uit de verkoop van deze 182 / 210mm cel panelen.

Over Autarco’s Totaaloplossing

Autarco levert als enige producent een zonne-energiesysteem waarbij alle onderdelen in-house ontwikkeld zijn en daardoor naadloos aansluiten. Dankzij deze totaaloplossing kan Autarco ook de kWh-garantie bieden, waarmee je gegarandeerd op de lange termijn gaat besparen op je energierekening.

De prestaties van jouw Autarco systeem zijn verzekerd via de onafhankelijke Stichting kWh-garantiefonds in samenwerking met ‘s werelds grootste verzekeraar Lloyd’s Of London. Presteert het systeem minder? Dan wordt het verschil gewoon uitbetaald in cash per gemiste kilowattuur.