Autarco introduceert de volledige ontwerp service. Hiermee nemen onze Sales Engineers het gehele ontwerp process van al jouw projecten over.

Dit past binnen de “doe waar jij goed in bent, wij doen de rest” propositie, waarmee wij onze dealers in meerdere gebieden ondersteunen. Denk hier aan onder andere de actieve prestatie monitoring en ondersteunen op het gebied van marketing. Daarmee kunnen onze dealers zich volledig focussen op hun business. Neem contact op met jouw Autarco account manager voor de tarieven mocht jij geïnteresseerd zijn in deze service.

Heb jij geen behoefte aan de volledige design service maar wil jij wel de zekerheid dat jouw projecten zo efficiënt mogelijk zijn gemodelleerd? Wij optimaliseren kosteloos jouw project mits de volgende gegevens in jouw Helios ontwerp zijn toegevoegd:

  • Het dak is gemodelleerd met azimuth, hoogte en hellingsgraad
  • Paneel soorten en montagesystemen zijn bekend
  • Duidelijk selectie van de dakvlakken
  • Een omvormer is geselecteerd